Äntligen, en podcast om prepping!

Många svenska podcasts har sagt sig ska handla om bland annat prepping och krisberedskap, men alla verkar ha snöat in mer på säkerhetspolitik och varit mycket mindre hands-on gällande prepping än många kanske velat. Det finns även många icke-svenska, främst amerikanska podcasts som är väldigt intressanta – och helt insnöade på prepping och närbesläktade ämnen. Och det måste väl gå att göra bra på svenska med?

Sagt och gjort, här är Prepperpodden. En podcast om prepping, krisberedskap, lite personlig frihet och annat som vi kommer stöta ihop med under resans gång. Säkerligen en hel del säkpol med, men inte så mycket att vi tappar vår identitet.

https://twitter.com/arngrim80/status/905503415295410182

Vad vill du som lyssnare höra i Prepperpodden? Vilka gäster vill du att vi ska försöka få med oss? Några event vi ska bevaka? Vill ni höra podcasten live och ocensurerat oredigerad ibland? Vi vill försöka vara en podcast där lyssnarna har mycket att säga till om. Du kan nå oss här i en kommentar, eller på twitterkontot @prepperpodden – vi accepterar DM från alla, men följer helst bara preppers och konton relaterat till sånt, detta för att hålla vår twitterfeed ren och snygg.

Vi har redan innan vi ens spelat in första avsnittet fått förfrågan om hur man sponsrar podcasten, och vi vill faktiskt leverera något innan sådana funktioner läggs upp. Förhoppningsvis kommer vi snart efter första avsnittet dyka upp på just ditt favoritställe att lyssna på poddar, men som alltid kan det vara lite krångel i början. Du kommer garanterat kunna lyssna på oss här på sajten direkt när vi släpper första avsnittet, vilket är inom ett par veckor!

Vi hörs!

Liked it? Take a second to support Prepperpodden on Patreon!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>